Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17600
Title: | Критерії оцінки технологічної ефективності процесу лущення круп’яної сировини |
Authors: | Іконніков, Д. О. |
Scientific director: | Фучаджи, Наталя Олександрівна Ковальов, Олександр Олександрович Fuchadzhy, Natalia Kovalov, Oleksandr |
Keywords: | крупа;лущення;розрахунки |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Іконніков Д. О., Фучаджи Н. О., Ковальов О. О. Критерії оцінки технологічної ефективності процесу лущення круп’яної сировини. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 233-234. |
Abstract: | UA: В умовах ринкової економіки споживачі продукції крупозаводів пред’являють підвищені вимоги до якості та товарного вигляду крупи у порівнянні з нормативними вимогами Держстандарту. дослідження цього питання показало, що підвищеним попитом користуються крупи тих заводів, продукція яких має більш однорідний за кольором вигляд, з містом нелущених зерен, подрібненого та зіпсованого ядра і засмічченістю нижче стандартних показників на 0,25 – 0,15 %; 1 – 2 %; 0,1 – 0,15 %; 0,2 – 0,3 % відповідно. Для оцінки якості виконання технологічної операції лущення використовують широкий спектр критеріїв. З метою спрощення аналізу ефективності лущення нами було виділено основні критерії, які найповніше характеризують процес. Узагальнений оцінкою ефективності процесу лущення або обрушування Ел визначається добутком основних показників процесу: коефіцієнт лущення та коефіцієнт цілісності ядра |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17600 |
UDC: | 664.7 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІV conference of young scientists_MTF 2024_233-234.pdf | 553.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.