Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17593
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.advisorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorДраголов, Є.-
dc.date.accessioned2024-05-17T08:05:20Z-
dc.date.available2024-05-17T08:05:20Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДраголов Є., Паляничка Н. О. Обгрунтування удосконалення конструкції фризера для виробництва морозива. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 222-223.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17593-
dc.description.abstractUA: Морозиво – заморожений десерт, що виробляють переважно з молока, вершків, масла, цукру з додаванням смакових та запахових речовин. Морозиво може бути також фруктовим (на основі соку і м'якоті фруктів і ягід). Морозиво як продукт молочний має понад 100 корисних речовин. Воно містить білки, жири, вуглеводи, набір вітамінів (А, В1, В2, В12, С, Д, Е, Р). Кількість вітамінів С зростає при додаванні фруктового наповнювача. Складові морозива сприяють виробленню в організмі серотоніну. Молочне морозиво містить багато триптофану – природної заспокійливої речовини. Галузь виробництва морозива є однією із найбільш рентабельних галузей харчової промисловості, тому впровадження його у виробництво є актуальним. Для виготовлення морозива необхідно спеціальне обладнання і обов’язково дотримання низькотемпературних режимів проведення операцій загартування і зберігання продукту. При цьому налагодження процесу виробництва морозива є можливим на різних виробничих потужностях харчової промисловості, які відрізняються своєю функціональною специфікою. Зокрема, впровадити виробництво морозива можливо на молочних заводах і молокопереробних комбінатах різної продуктивності, холодокомбінатах, окремих фабриках чи цехах із виготовлення морозива.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2024uk
dc.subjectвиробництво морозиваuk
dc.subjectудосконалення конструкції фризераuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.titleОбгрунтування удосконалення конструкції фризера для виробництва морозиваuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc637.1.026:663.674uk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ІV conference of young scientists_MTF 2024_222-223.pdf593.01 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.