Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17593
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.advisor | Palianychka, Nadiia | - |
dc.contributor.author | Драголов, Є. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-17T08:05:20Z | - |
dc.date.available | 2024-05-17T08:05:20Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Драголов Є., Паляничка Н. О. Обгрунтування удосконалення конструкції фризера для виробництва морозива. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конференції молодих учених (Запоріжжя, 05-29 лютого 2024 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. С. 222-223. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17593 | - |
dc.description.abstract | UA: Морозиво – заморожений десерт, що виробляють переважно з молока, вершків, масла, цукру з додаванням смакових та запахових речовин. Морозиво може бути також фруктовим (на основі соку і м'якоті фруктів і ягід). Морозиво як продукт молочний має понад 100 корисних речовин. Воно містить білки, жири, вуглеводи, набір вітамінів (А, В1, В2, В12, С, Д, Е, Р). Кількість вітамінів С зростає при додаванні фруктового наповнювача. Складові морозива сприяють виробленню в організмі серотоніну. Молочне морозиво містить багато триптофану – природної заспокійливої речовини. Галузь виробництва морозива є однією із найбільш рентабельних галузей харчової промисловості, тому впровадження його у виробництво є актуальним. Для виготовлення морозива необхідно спеціальне обладнання і обов’язково дотримання низькотемпературних режимів проведення операцій загартування і зберігання продукту. При цьому налагодження процесу виробництва морозива є можливим на різних виробничих потужностях харчової промисловості, які відрізняються своєю функціональною специфікою. Зокрема, впровадити виробництво морозива можливо на молочних заводах і молокопереробних комбінатах різної продуктивності, холодокомбінатах, окремих фабриках чи цехах із виготовлення морозива. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2024 | uk |
dc.subject | виробництво морозива | uk |
dc.subject | удосконалення конструкції фризера | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.title | Обгрунтування удосконалення конструкції фризера для виробництва морозива | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 637.1.026:663.674 | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ІV conference of young scientists_MTF 2024_222-223.pdf | 593.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.