Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСапроненко, А.-
dc.contributor.authorТебенко, Віта Миколаївна-
dc.contributor.authorSapronenko, A.-
dc.contributor.authorTebenko, Vita-
dc.date.accessioned2024-03-01T14:00:53Z-
dc.date.available2024-03-01T14:00:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСапроненко А., Тебенко В. М. Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства. Маркетинг майбутнього : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (Хмельницький, 30 листопада 2023 р.). Хмельницький : ВСП ХТЕФК ДТЕУ, 2023. С. 103-107.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17417-
dc.description.abstractUA: Гостинність в туризмі відіграє важливу роль, створюючи приємне середовище для подорожуючих і впливаючи на загальне враження від подорожі. Вона починається з першого контакту, коли гість прибуває на нове місце, і триває протягом усього періоду їхнього перебування. Вона визначається не тільки як прийняття гостей, але і як здатність надати їм комфорт та зробити їхній візит максимально приємним. Гостинність стає важливою складовою успіху будь-якого туристичного напрямку та відіграє ключову роль у створенні позитивного іміджу країни. Країни та регіони, що вміло впроваджують гостинність, мають перевагу в привабливості для туристів. Однією з ключових переваг гостинності є створення позитивного враження. Якщо туристи відчувають тепло та ласку у приймаючій країні, вони схильні рекомендувати її і повертатися знову.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХмельницький : 2023uk
dc.subjectгостинністьuk
dc.subjectзростання туристичного попитуuk
dc.subjectгастрономічний туризмuk
dc.subjectінноваційні підходиuk
dc.titleСучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарстваuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Публічне управління, адміністрування та право

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8_Modern trends in the development of the hotel and restaurant industry_103-107.pdf777.05 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.