Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17417
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сапроненко, А. | - |
dc.contributor.author | Тебенко, Віта Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Sapronenko, A. | - |
dc.contributor.author | Tebenko, Vita | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-01T14:00:53Z | - |
dc.date.available | 2024-03-01T14:00:53Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сапроненко А., Тебенко В. М. Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства. Маркетинг майбутнього : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (Хмельницький, 30 листопада 2023 р.). Хмельницький : ВСП ХТЕФК ДТЕУ, 2023. С. 103-107. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17417 | - |
dc.description.abstract | UA: Гостинність в туризмі відіграє важливу роль, створюючи приємне середовище для подорожуючих і впливаючи на загальне враження від подорожі. Вона починається з першого контакту, коли гість прибуває на нове місце, і триває протягом усього періоду їхнього перебування. Вона визначається не тільки як прийняття гостей, але і як здатність надати їм комфорт та зробити їхній візит максимально приємним. Гостинність стає важливою складовою успіху будь-якого туристичного напрямку та відіграє ключову роль у створенні позитивного іміджу країни. Країни та регіони, що вміло впроваджують гостинність, мають перевагу в привабливості для туристів. Однією з ключових переваг гостинності є створення позитивного враження. Якщо туристи відчувають тепло та ласку у приймаючій країні, вони схильні рекомендувати її і повертатися знову. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Хмельницький : 2023 | uk |
dc.subject | гостинність | uk |
dc.subject | зростання туристичного попиту | uk |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk |
dc.subject | інноваційні підходи | uk |
dc.title | Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного господарства | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Публічне управління, адміністрування та право |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
8_Modern trends in the development of the hotel and restaurant industry_103-107.pdf | 777.05 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.