Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1727
Назва: | Розвиток обслуговуючої кооперації та питання продовольчої безпеки |
Автори: | Колокольчикова, Ірина Володимирівна Колокольчикова, Ирина Владимировна Kolokolchykova, Iryna |
Ключові слова: | кооперація;сільськогосподарський обслуговуючий кооператив;ринок |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ТДАТУ |
Серія/номер: | Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету (економічні науки);№ 2 (22), т. 4 |
Короткий огляд (реферат): | В статті визначено роль сільськогосподарської обслуговуючої кооперації в розвитку сільськогосподарського виробництва та її місце в забезпеченні продовольчої безпеці. Підкреслено основні проблеми, які не дозволяють кількісно та якісно оцінити масштаби розвитку кооперативних формувань. Визначено, що недосконалість законодавчої бази не є основним чинником та перепоною у розвитку обслуговуючої кооперації. Проаналізовано рівень споживання основних продуктів харчування населення України. Встановлено за якими напрямами підприємства середнього та малого бізнесу в змозі покращити питання продовольчої безпеки та розширити спект продуктів, які споживаються. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1727 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Бізнес-консалтинг та міжнародний туризм |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
910.pdf | 261.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.