Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17218
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діденко, І. С. | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Didenko, I. | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-19T19:49:20Z | - |
dc.date.available | 2023-12-19T19:49:20Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Діденко І. С., Загорко Н. П. Технологічні аспекти виробництва пастили. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.193-195. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17218 | - |
dc.description.abstract | UA: Пастила (від лат. pastillus – коржик). Характеризується приємним солодким смаком, ніжною консистенцією, основу її становлять,%: вуглеводи – 87,4, білки – 0,46 і жири – 0,03. Основною сировиною для клеєвої пастили є, кг/т: цукор-пісок – 627 – 687 і пюре яблучне – від 411 (Абрикосова пастила) до 611 (Ванільна), а також деяких сортів й інших видів пюре. Крім того, використовується патока, яєчний білок, цукроагаровий сироп, смакові, ароматичні добавки. Розроблений новий вид пастили з додаванням 1% препарату ліофілізованих культур бактерій-пробіотиків. Пастила поділяється на клейову та безклейову. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | виробництво клейової пастили | uk |
dc.subject | пастила безклейова | uk |
dc.subject | вологість пастили | uk |
dc.subject | зефір | uk |
dc.title | Технологічні аспекти виробництва пастили | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 664.858.8 | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._193-195.pdf | 517 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.