Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрасолов, Д. С.-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorPrasolov, D.-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.date.accessioned2023-12-19T19:36:28Z-
dc.date.available2023-12-19T19:36:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПрасолов Д. С., Загорко Н. П. Розробка технології виготовлення пива з використанням каррагінану. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.190-192.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17216-
dc.description.abstractUA: Галузь пивоваріння є абсолютно унікальною порівняно з іншими секторами промисловості. Вона поєднує в собі як традиції, передані з покоління в покоління, так і економічний аспект в чистому вигляді. На сучасному етапі її функціонування спостерігається тенденція до зростання динаміки, що суттєво впливає на розвиток національної економіки. Пивоварна галузь виявляється дуже капіталоємкою, і кожне робоче місце у цій сфері створює додатково до 10 робочих місць у суміжних галузях. З точки зору інновацій та модернізації промисловості, пивоварна галузь є прикладом однієї з найбільш інноваційних, сучасних та модернізованих галузей. Згідно результатів аналізу, три відсотки робочих місць у цій галузі формують двадцять відсотків валового продукту харчової промисловості. Пивна індустрія визначається як одна з найбільш прибуткових на внутрішньому ринку, оскільки близько 70% населення світу споживає пиво.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectвиробництво пиваuk
dc.subjectкаррагінанuk
dc.subjectантиоксидантні властивостіuk
dc.titleРозробка технології виготовлення пива з використанням каррагінануuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc663.4uk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._190-192.pdf522.36 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.