Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17215
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДіденко, І. С.-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorDidenko, I.-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.date.accessioned2023-12-19T19:26:01Z-
dc.date.available2023-12-19T19:26:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДіденко І. С., Загорко Н. П. Особливості виробництва цукерок. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.187-189.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17215-
dc.description.abstractUA: Виробництво багатьох груп, а також деяких видів цукерок має свої особливості і здійснюється на відповідних технологічних лініях. Разом з тим можна виділити загальні операції технологічної схеми виробництва: приготування цукеркових мас, формування корпусів, обробка їх поверхні, загортання, фасування, пакування. Приготування цукеркових мас для більшості видів включає уварювання цукрово - патокового або інших сиропів, часом з наступним їх збиванням. Для багатьох цукеркових мас характерна механічна обробка сировини – подрібнення, розтирання, змішування тощо. Деякі особливості обробки наведено у характеристиці відповідних груп цукеркових виробів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectсолодощіuk
dc.subjectкондитерські виробиuk
dc.subjectцукеркові масиuk
dc.subjectформування корпусів цукерокuk
dc.subjectкондитерська глазурuk
dc.subjectзагортання цукерокuk
dc.titleОсобливості виробництва цукерокuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc664.1uk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._187-189.pdf519.52 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.