Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17215
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діденко, І. С. | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Didenko, I. | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-19T19:26:01Z | - |
dc.date.available | 2023-12-19T19:26:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Діденко І. С., Загорко Н. П. Особливості виробництва цукерок. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.187-189. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17215 | - |
dc.description.abstract | UA: Виробництво багатьох груп, а також деяких видів цукерок має свої особливості і здійснюється на відповідних технологічних лініях. Разом з тим можна виділити загальні операції технологічної схеми виробництва: приготування цукеркових мас, формування корпусів, обробка їх поверхні, загортання, фасування, пакування. Приготування цукеркових мас для більшості видів включає уварювання цукрово - патокового або інших сиропів, часом з наступним їх збиванням. Для багатьох цукеркових мас характерна механічна обробка сировини – подрібнення, розтирання, змішування тощо. Деякі особливості обробки наведено у характеристиці відповідних груп цукеркових виробів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | солодощі | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | цукеркові маси | uk |
dc.subject | формування корпусів цукерок | uk |
dc.subject | кондитерська глазур | uk |
dc.subject | загортання цукерок | uk |
dc.title | Особливості виробництва цукерок | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 664.1 | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._187-189.pdf | 519.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.