Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17212
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНестеров, Д.-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorNesterov, D.-
dc.contributor.authorKovalov, Oleksandr-
dc.date.accessioned2023-12-19T18:33:01Z-
dc.date.available2023-12-19T18:33:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНестеров Д., Ковальов О. О. Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.179-181.uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17212-
dc.description.abstractUA: Заморожування є одним з найпоширеніших методів консервації харчових продуктів. Цей процес дозволяє зберегти якість і тривалість зберігання продуктів, запобігаючи їх псуванню і зберігаючи біологічні характеристики. В останні роки були розроблені та вдосконалені різноманітні методи заморожування, спрямовані на поліпшення якості продуктів, зберігання поживних речовин і збереження природних смакових властивостей, розглянемо їх переваги та недоліки.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя : 2023uk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectрозпилення рідиниuk
dc.subjectякість та тривале зберіганняuk
dc.subjectдослідження в сфері заморожування продуктівuk
dc.subjectвикористання екологічно чистих охолоджувальних речовинuk
dc.titleОгляд перспективних способів заморожування харчових продуктівuk
dc.typeArticleuk
local.identifier.udc[ 664.8.375:634.7]uk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-V_mnpk_2023._179-181.pdf520.46 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.