Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17212
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нестеров, Д. | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Nesterov, D. | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-19T18:33:01Z | - |
dc.date.available | 2023-12-19T18:33:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Нестеров Д., Ковальов О. О. Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.179-181. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17212 | - |
dc.description.abstract | UA: Заморожування є одним з найпоширеніших методів консервації харчових продуктів. Цей процес дозволяє зберегти якість і тривалість зберігання продуктів, запобігаючи їх псуванню і зберігаючи біологічні характеристики. В останні роки були розроблені та вдосконалені різноманітні методи заморожування, спрямовані на поліпшення якості продуктів, зберігання поживних речовин і збереження природних смакових властивостей, розглянемо їх переваги та недоліки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | здорове харчування | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | розпилення рідини | uk |
dc.subject | якість та тривале зберігання | uk |
dc.subject | дослідження в сфері заморожування продуктів | uk |
dc.subject | використання екологічно чистих охолоджувальних речовин | uk |
dc.title | Огляд перспективних способів заморожування харчових продуктів | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | [ 664.8.375:634.7] | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._179-181.pdf | 520.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.