Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17207
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Ковальов, М. К. | - |
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.contributor.author | Kovalov, M. | - |
dc.contributor.author | Kovalev, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-19T13:03:14Z | - |
dc.date.available | 2023-12-19T13:03:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Самойчук К. О., Ковальов М. К., Ковальов О. О. Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С.163-166. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17207 | - |
dc.description.abstract | UA: Дроблення є важливим процесом, який дозволяє подрібнювати сировину та готові продукти до бажаного розміру частинок. Дроблення є одним з ключових процесів в харчовій промисловості, що відіграє важливу роль у підготовці сировини та переробці продуктів харчування. Ця технологічна операція полягає в подрібненні сировини на менші частки з метою полегшення подальшої обробки та забезпечення бажаної якості кінцевого продукту [1]. Тези доповіді присвячені розгляду ключових аспектів теорії дроблення в харчовій промисловості, фізичних та хімічних аспектів процесу, вибір обладнання для дроблення, а також контроль якості та оптимізацію процесу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | харчова промисловость | uk |
dc.subject | дроблення | uk |
dc.subject | виробництво продуктів харчування | uk |
dc.subject | подрібненні сировини | uk |
dc.title | Аналіз процесу подрібнення матеріалів у харчовій галузі | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 631.361.43:664.788 | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._163-166.pdf | 527.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.