Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17198
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Верхоланцева, Валентина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Verkholantseva, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-19T09:54:21Z | - |
dc.date.available | 2023-12-19T09:54:21Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Верхоланцева В. О., Паляничка Н. О. Особливості конструкції вібраційного швидкоморозильного пристрою. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали V Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-24 листопада 2023 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 25-27. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17198 | - |
dc.description.abstract | UA; Для фермерських господарств, що займаються вирощуванням ягоди в промислових масштабах, першорядним завданням є збереження цієї смачної, соковитої, але дуже вибагливої до умов зберігання ягод. Адже за кімнатної температури ягода зберігає свої властивості та товарний зовнішній вигляд не більше 8 годин. Після цього плоди ягід починають виділяти сік, втрачають свою пружність і презентабельність. Заморозка ягід дозволяє зберігати максимально довго без втрати смакових та корисних властивостей. Це дає можливість не відправляти її відразу на переробку, а продавати практично у свіжому вигляді, у тому числі на експорт, що підвищить прибутковість ягідного бізнесу. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2023 | uk |
dc.subject | розробка обладнання | uk |
dc.subject | заморожування ягід | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | збереження продуктів | uk |
dc.title | Особливості конструкції вібраційного швидкоморозильного пристрою | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 621.565.9:634.7 | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-V_mnpk_2023._25-27.pdf | 607.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.