Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17172
Title: | Формування цукрів у плодах черешні, що вирощена в умовах Півдня України. |
Authors: | Іванова, Ірина Євгеніївна Пендак, Я. І. Басанець, С. В. |
Keywords: | біохімічний склад плодів черешні;прогнозування вмісту цукрів у плодах черешні;впливу погодно кліматичних факторів на показник вмісту цукрів у плодах черешні;показник вмісту цукрів у плодах черешні |
Issue Date: | Nov-2023 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Іванова І. Є., Пендак Я. І., Басанець С. В. Формування цукрів у плодах черешні, що вирощена в умовах Півдня України. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 67-69 |
Abstract: | Південь України має природні можливості для збільшення виробництва плодів кісточкових культур, особливо черешні. У плодоношення вступають нові врожайні сорти черешні з високими десертними та технологічними якостями. Обмеженість термінів їх споживання спонукає ряд дослідників досліджувати якість плодів черешні та їх подальшу придатність до різних способів зберігання та видів переробки. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17172 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_roslin_2023- 27.pdf | 758.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.