Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17169
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-12-13T15:54:34Z-
dc.date.available2023-12-13T15:54:34Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationКюрчева Л. М. Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 103-105uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17169-
dc.description.abstractПроцес сушіння використовується в багатьох технологічних процесах харчової промисловості. Метою інноваційних способів сушіння є збереження властивостей плодів та ягід. Застосування сучасних методів дозволяє удосконалити технології сушіння. Перевагою продуктів сушіння є швидке їх відновлення. Перспективність пропозиції виробництва натуральних чіпсів з плодів та ягід, полягає в тому, що вони являються майже стовідсотковим аналогом свіжої продукції, адже, вони не меньш смачні та корисні, але набагато зручніші та їх можна споживати в якості перекусів або додавати при приготуванні різних страв.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.titleПерспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягідuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conf_roslin_2023- 24.pdf752.2 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.