Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17169
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-13T15:54:34Z | - |
dc.date.available | 2023-12-13T15:54:34Z | - |
dc.date.issued | 2023-11 | - |
dc.identifier.citation | Кюрчева Л. М. Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 103-105 | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17169 | - |
dc.description.abstract | Процес сушіння використовується в багатьох технологічних процесах харчової промисловості. Метою інноваційних способів сушіння є збереження властивостей плодів та ягід. Застосування сучасних методів дозволяє удосконалити технології сушіння. Перевагою продуктів сушіння є швидке їх відновлення. Перспективність пропозиції виробництва натуральних чіпсів з плодів та ягід, полягає в тому, що вони являються майже стовідсотковим аналогом свіжої продукції, адже, вони не меньш смачні та корисні, але набагато зручніші та їх можна споживати в якості перекусів або додавати при приготуванні різних страв. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя: ТДАТУ | uk |
dc.title | Перспективність технології виробництва чіпсів з плодів та ягід | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_roslin_2023- 24.pdf | 752.2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.