Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17167
Title: | Дегустаційна оцінка плодів черешні що вирощені в умовах Півдня України |
Authors: | Іванова, Ірина Євгеніївна Машківський, В.В. |
Keywords: | Науково-дослідного інституту агротехнології та екології;дегустаційні оцінки плодів черешні;комплекс дегустаційних показників черешні |
Issue Date: | Nov-2023 |
Publisher: | Запоріжжя: ТДАТУ |
Citation: | Іванова І. Є., Машківський В. В. Дегустаційна оцінка плодів черешні, що вирощені в умовах Півдня України. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 100 -102 |
Abstract: | Черешня є важливою і цінною плодовою культурою помірного клімату, яка дуже цінується споживачами на ринку. Наразі спостерігається збільшення обсягів світового виробництва плодів черешні. Ринковий сезон свіжих плодів черешні нетривалий. Плоди швидко псуються і мають короткий термін зберігання . Споживачі очікують від виробників більш довготривалого постачання якісних плодів черешні. Крім того, прослідковується тенденція споживання сортів черешні з різними смаковими і органолептичними властивостями. У зв’язку з цим постає нагальна потреба у вирощуванні різних сортів черешні раннього і пізнього строків достигання з високими параметрами якості їх плодів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17167 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_roslin_2023 -23.pdf | 762.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.