Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17167
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгеніївна-
dc.contributor.authorМашківський, В.В.-
dc.date.accessioned2023-12-12T13:22:25Z-
dc.date.available2023-12-12T13:22:25Z-
dc.date.issued2023-11-
dc.identifier.citationІванова І. Є., Машківський В. В. Дегустаційна оцінка плодів черешні, що вирощені в умовах Півдня України. Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 8 листопада 2023 р.) / ТДАТУ; ред. кол. С. В. Кюрчев, А.І. Панченко [та ін.].Запоріжжя : ТДАТУ, 2023. С. 100 -102uk
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17167-
dc.description.abstractЧерешня є важливою і цінною плодовою культурою помірного клімату, яка дуже цінується споживачами на ринку. Наразі спостерігається збільшення обсягів світового виробництва плодів черешні. Ринковий сезон свіжих плодів черешні нетривалий. Плоди швидко псуються і мають короткий термін зберігання . Споживачі очікують від виробників більш довготривалого постачання якісних плодів черешні. Крім того, прослідковується тенденція споживання сортів черешні з різними смаковими і органолептичними властивостями. У зв’язку з цим постає нагальна потреба у вирощуванні різних сортів черешні раннього і пізнього строків достигання з високими параметрами якості їх плодів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЗапоріжжя: ТДАТУuk
dc.subjectНауково-дослідного інституту агротехнології та екологіїuk
dc.subjectдегустаційні оцінки плодів черешніuk
dc.subjectкомплекс дегустаційних показників черешніuk
dc.titleДегустаційна оцінка плодів черешні що вирощені в умовах Півдня Україниuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Conf_roslin_2023 -23.pdf762.75 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.