Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16912
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шквиря, Наталя Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-22T20:35:58Z | - |
dc.date.available | 2023-07-22T20:35:58Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Шквиря Н. О. Застосування інструментів цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі. Глухівські наукові читання - 2022. Актуальні питання суспільних та гуманітарних наук: зб. матеріалів ХІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції. Глухів, 2022. С. 37-39. | uk |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16912 | - |
dc.description.abstract | Ресторанний бізнес успішний сьогодні багато в чому завдяки маркетинговим стратегіям, які необхідні для його популяризації. Існує чітка цільова аудиторія, яку всі ресторани прагнуть захопити, знайшовши успішні маркетингові тактики. Маркетинг - це система, що охоплює як рекламу, так зв‘язки з громадськістю. Без маркетингу бізнес не зможе запропонувати найкращі продукти або послуги в галузі, і жоден з потенційних клієнтів не зможе дізнатися про підприємство. Ресторанний бізнес, як один із наймолодших споживчих ринків, почав також входити у всесвітню мережу, реєструючи свої сайти, відкриваючи групи в соціальних мережах та розміщуючись в інтернет-каталогах підприємств. Дуже мала кількість закладів використовують нестандартні інтернет-комунікації та різні цікаві електронні сервіси на своїх сайтах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.title | Застосування інструментів цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі. | uk |
dc.type | Thesis | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Маркетинг |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.