Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16713
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овсянніков, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Ломейко, Олександр Петрович | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-12T09:21:40Z | - |
dc.date.available | 2023-05-12T09:21:40Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16713 | - |
dc.description | Овсянніков Д. О., Самойчук К. О., Ломейко О. П. Аналіз матеріалів для забезпечення теплозбереження виробничих приміщень та теплоізоляції обладнання. Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конференції (Запоріжжя, 01-25 листопада 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 222-225. | uk |
dc.description.abstract | UA: В умовах обмеженості природних ресурсів для забезпечення опалення побутових та виробничих приміщень в Україні доцільно розглянути питання забезпечення тепло збереження вже на стадії промислового будівництва переробних підприємств. Найбільш розповсюдженими ізолюючими матеріалами для утеплення стін у спорудах промислового призначення є наступні: сипкі утеплювачі – керамзит, вермикуліт, перлит, мінеральна вата (скловата), базальтова мінеральна вата, спінені полімери – пінопласт, пінополіуретан, пінополістирол, ековата тощо. Проведемо аналіз переваг та недоліків кожного з них для визначення сфери їх найбільш ефективного використання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Запоріжжя : 2022 | uk |
dc.subject | аналіз | uk |
dc.subject | тeплoзбереження | uk |
dc.subject | теплоізоляція | uk |
dc.subject | способи утеплення | uk |
dc.title | Аналіз матеріалів для забезпечення теплозбереження виробничих приміщень та теплоізоляції обладнання | uk |
dc.type | Article | uk |
local.identifier.udc | 374.7:338.3:[502.52(23):502.13] | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-4-mnpk_2022_222-225.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.