Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1648
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мироничева, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-06T12:33:56Z | - |
dc.date.available | 2017-06-06T12:33:56Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1648 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив вологості на технологічні показники соломи пшениці для застосування у грибівництві. Встановлено, що підвищена вологість стимулює розвиток КУО мезофільної мікрофлори до 4 разів та призводить до збільшення азотовмісних сполук у 1,9 раза. Тому при заготівлі такої сировини слід враховувати початкову вологість та створювати оптимальні умови для її зберігання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЖНАУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 1 | - |
dc.subject | їстівні гриби | uk |
dc.subject | культивування | uk |
dc.subject | вплив вологості | uk |
dc.title | Вплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.