Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1648
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМироничева, О. С.-
dc.date.accessioned2017-06-06T12:33:56Z-
dc.date.available2017-06-06T12:33:56Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1648-
dc.description.abstractДосліджено вплив вологості на технологічні показники соломи пшениці для застосування у грибівництві. Встановлено, що підвищена вологість стимулює розвиток КУО мезофільної мікрофлори до 4 разів та призводить до збільшення азотовмісних сполук у 1,9 раза. Тому при заготівлі такої сировини слід враховувати початкову вологість та створювати оптимальні умови для її зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherЖНАУuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 1-
dc.subjectїстівні грибиuk
dc.subjectкультивуванняuk
dc.subjectвплив вологостіuk
dc.titleВплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибівuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
778.pdf146.24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.