Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБісько, Н. А.-
dc.contributor.authorМироничева, О. С.-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.date.accessioned2017-06-06T12:27:03Z-
dc.date.available2017-06-06T12:27:03Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647-
dc.description.abstractВизначено основні показники рослинного субстрату для гриба гливи звичайної за різними технологіями обробки сировини , проведено однофакторний аналіз та порівняння.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНаукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України;-
dc.subjectсубстратuk
dc.subjectглива звичайнаuk
dc.subjectстерилізаціяuk
dc.titleВплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайноїuk
dc.title.alternativeЕffect of processing technologies on the main indicators of oyster mushroom substrates qualityuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
777.pdf115.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.