Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бісько, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Мироничева, О. С. | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ирина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-06T12:27:03Z | - |
dc.date.available | 2017-06-06T12:27:03Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1647 | - |
dc.description.abstract | Визначено основні показники рослинного субстрату для гриба гливи звичайної за різними технологіями обробки сировини , проведено однофакторний аналіз та порівняння. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України; | - |
dc.subject | субстрат | uk |
dc.subject | глива звичайна | uk |
dc.subject | стерилізація | uk |
dc.title | Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайної | uk |
dc.title.alternative | Еffect of processing technologies on the main indicators of oyster mushroom substrates quality | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.