Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16417
Title: | Безпека і якість харчової продукції на українському ринку |
Other Titles: | Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції |
Authors: | Завадських, Ганна Миколаївна Zavadskykh, Hanna |
Keywords: | безпечність харчової продукції;законодавство у сфері безпеки і якості харчових продуктів;управління безпечністю харчових продуктів;вдосконалення державної політики |
Issue Date: | Feb-2022 |
Publisher: | Полтава : ПДАУ |
Citation: | Завадських Г. М. Безпека і якість харчової продукції на українському ринку / Г. М. Завадських // І Міжнародна науково-практична конференція (заочна форма) «Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи», 15 лютого 2022 року.— Полтава: ПДАУ, 2022. — С.84-86 |
Abstract: | Забезпечення безпечності і якості продукції є ключовою складовою захисту здоров’я споживачів. Товаровиробники визначають, що саме висока якість і безпечність харчової продукції є основним стратегічним комерційним потенціалом. Тому безпечність продуктів харчування повинно стати пріоритетним напрямом державної політики в сфері продовольчої безпеки. В Україні становлення законодавства у сфері безпеки і якості харчових продуктів обумовлюється необхідністю підвищення рівня правової культури населення (споживачів), а також зміною правової свідомості, юридичного мислення та відчуття відповідальності операторів ринку. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16417 |
Appears in Collections: | кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zavadskhyh - 1-2-4.pdf | 632.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.