Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16417
Title: Безпека і якість харчової продукції на українському ринку
Other Titles: Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції
Authors: Завадських, Ганна Миколаївна
Zavadskykh, Hanna
Keywords: безпечність харчової продукції;законодавство у сфері безпеки і якості харчових продуктів;управління безпечністю харчових продуктів;вдосконалення державної політики
Issue Date: Feb-2022
Publisher: Полтава : ПДАУ
Citation: Завадських Г. М. Безпека і якість харчової продукції на українському ринку / Г. М. Завадських // І Міжнародна науково-практична конференція (заочна форма) «Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі й торговельне підприємництво: сучасні вектори розвитку і перспективи», 15 лютого 2022 року.— Полтава: ПДАУ, 2022. — С.84-86
Abstract: Забезпечення безпечності і якості продукції є ключовою складовою захисту здоров’я споживачів. Товаровиробники визначають, що саме висока якість і безпечність харчової продукції є основним стратегічним комерційним потенціалом. Тому безпечність продуктів харчування повинно стати пріоритетним напрямом державної політики в сфері продовольчої безпеки. В Україні становлення законодавства у сфері безпеки і якості харчових продуктів обумовлюється необхідністю підвищення рівня правової культури населення (споживачів), а також зміною правової свідомості, юридичного мислення та відчуття відповідальності операторів ринку.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16417
Appears in Collections:кафедра Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zavadskhyh - 1-2-4.pdf632.61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.