Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKomar, Artem-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станіславович-
dc.contributor.authorКомар, Артем Станиславович-
dc.contributor.authorBoltianska, Natalia-
dc.contributor.authorБолтянська, Наталя Іванівна-
dc.contributor.authorБолтянская, Наталья Ивановна-
dc.contributor.authorGiełżecki, J.-
dc.contributor.authorJakubowski, T.-
dc.date.accessioned2022-02-22T07:25:40Z-
dc.date.available2022-02-22T07:25:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16387-
dc.description.abstractHigh-quality hay is prepared depending on the type of grass, weather conditions and available equipment. Prepare loose or baled hay, hay chop or collect it with a roller sorter. The latter method is best used for harvesting hay from cereals and legumes.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesТехнічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі: матеріали ІІI Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції (Мелітополь, 01-26 листопада 2021 р.);С. 256-260-
dc.subjecthay harvestinguk
dc.subjectdrying by of herbsuk
dc.subjecttechnology of hay harvestinguk
dc.subjectshredded hayuk
dc.titleAnalysis of methods of harvesting high quality hayuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Komar A..pdf656.63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.