Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16117
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorKryvonos, Iryna-
dc.contributor.advisorКривонос, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.advisorКривонос, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorOstrovskyi, M. M.-
dc.date.accessioned2022-01-31T11:22:26Z-
dc.date.available2022-01-31T11:22:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16117-
dc.description.abstractThe aim of our future research will be to improve the recipe for jam by reducing the amount of glucose in different ways, preserving the natural taste and composition of the product, as well as to expand the range by adding natural flavoring and aroma ingredients.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра Іноземні мови (Мелітополь, 10-25 листопада 2021 р.);С. 69-71-
dc.subjectnutritionuk
dc.subjectproductsuk
dc.titleImproving dandelion jam production technologyuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostrovskyi.pdf2.99 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.