Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16117
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Kryvonos, Iryna | - |
dc.contributor.advisor | Кривонос, Ірина Анатоліївна | - |
dc.contributor.advisor | Кривонос, Ирина Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Ostrovskyi, M. M. | - |
dc.date.accessioned | 2022-01-31T11:22:26Z | - |
dc.date.available | 2022-01-31T11:22:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16117 | - |
dc.description.abstract | The aim of our future research will be to improve the recipe for jam by reducing the amount of glucose in different ways, preserving the natural taste and composition of the product, as well as to expand the range by adding natural flavoring and aroma ingredients. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра Іноземні мови (Мелітополь, 10-25 листопада 2021 р.);С. 69-71 | - |
dc.subject | nutrition | uk |
dc.subject | products | uk |
dc.title | Improving dandelion jam production technology | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ostrovskyi.pdf | 2.99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.