Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16117
Title: Improving dandelion jam production technology
Authors: Ostrovskyi, M. M.
Scientific director: Kryvonos, Iryna
Кривонос, Ірина Анатоліївна
Кривонос, Ирина Анатольевна
Keywords: nutrition;products
Issue Date: 2021
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали ІX Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2021 року. Кафедра Іноземні мови (Мелітополь, 10-25 листопада 2021 р.);С. 69-71
Abstract: The aim of our future research will be to improve the recipe for jam by reducing the amount of glucose in different ways, preserving the natural taste and composition of the product, as well as to expand the range by adding natural flavoring and aroma ingredients.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/16117
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostrovskyi.pdf2.99 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.