Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗагорко, Надія Петрівнаuk
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.contributor.authorСтручаєв, Микола Іванович-
dc.contributor.authorСтручаев, Николай Иванович-
dc.contributor.authorStruchaiev, Mykola-
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевнаuk
dc.contributor.authorHryhorenko, Olenauk
dc.date.accessioned2017-05-23T07:42:46Z-
dc.date.available2017-05-23T07:42:46Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1605-
dc.description.abstractUK: В роботі наведено результати досліджень зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи за різними стадіями стиглості, а також після заморожування та тривалого зберігання. Розглядається можливість використання коефіцієнта теплопровідності як критерію якості та стиглості цукрової кукурудзи. EN: The research results of physical and chemical as well as thermophysical indices and microstructure changes of sweet corncobs to various maturity stages and after freezing and frozen storage have been given in the article. The possibility of the heat-conducting coefficient usage as the criterion of sweet corn quality and maturity has been considered.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУВ МААОuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Українського відділення Міжнародної академії аграрної освіти: зб. наук. праць;Вип. 2-
dc.subjectцукрова кукурудзаuk
dc.subjectстадії стиглостіuk
dc.subjectкоефіцієнт теплопровідностіuk
dc.titleЗміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганніuk
dc.title.alternativeСhanges of physical and chemical and thermophysical indices and microstructure of sweet corncobs at maturing and storiinguk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1375.pdf332.73 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.