Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15861
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Boiko, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Червоткіна, Олександра Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Червоткина, Александра Александровна | - |
dc.contributor.author | Chervotkina, Oleksandra | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T11:57:51Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T11:57:51Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15861 | - |
dc.description.abstract | Харчова безпека і чудова якість обробки продуктів технологією надвисоких тисків (НВТ) отримали наукове і практичне підтвердження протягом останніх років. Технологія НВТ отримала нове прискорення в великій кількості напрямків харчової промисловості. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 203-204 | - |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | обробка продуктів харчування | uk |
dc.subject | вакуумна упаковка | uk |
dc.subject | харчова безпека | uk |
dc.title | Процес обробки продуктів надвисоким тиском | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.