Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15849
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКапітанова, Т. М.-
dc.contributor.authorКошулько, В. С.-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.date.accessioned2021-12-14T12:27:50Z-
dc.date.available2021-12-14T12:27:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15849-
dc.description.abstractПоліпшення якості, харчової цінності та розширення асортименту хлібобулочних виробів є однією з важливих та актуальних проблем, що стоять перед хлібопекарською промисловістю в даний час. Хліб та хлібобулочні вироби є продуктами харчування щоденного споживання, тому вони можуть бути використані як об’єкти, через які можна в потрібному напрямку коригувати поживну та профілактичну цінність раціону людини.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 188-190-
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectприготування тістаuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectнасіння бобових культурuk
dc.titleВикористання насіння бобових культур та продуктів їх переробки для підвищення якості та харчової цінності хлібобулочних виробівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
36.pdf281.33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.