Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15849
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капітанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Кошулько, В. С. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-14T12:27:50Z | - |
dc.date.available | 2021-12-14T12:27:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15849 | - |
dc.description.abstract | Поліпшення якості, харчової цінності та розширення асортименту хлібобулочних виробів є однією з важливих та актуальних проблем, що стоять перед хлібопекарською промисловістю в даний час. Хліб та хлібобулочні вироби є продуктами харчування щоденного споживання, тому вони можуть бути використані як об’єкти, через які можна в потрібному напрямку коригувати поживну та профілактичну цінність раціону людини. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 188-190 | - |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | приготування тіста | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | насіння бобових культур | uk |
dc.title | Використання насіння бобових культур та продуктів їх переробки для підвищення якості та харчової цінності хлібобулочних виробів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.