Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15845
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧервоткіна, Олександра Олександрівна-
dc.contributor.authorЧервоткина, Александра Александровна-
dc.contributor.authorChervotkina, Oleksandra-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorБойко, Валентин Семенович-
dc.contributor.authorBoiko, Valentyn-
dc.date.accessioned2021-12-14T11:54:56Z-
dc.date.available2021-12-14T11:54:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15845-
dc.description.abstractЕкструдовані корми, мають ряд переваг в порівнянні з традиційною, подрібненою кормосумішу, що застосовується для годівлі с/г тварин, птиці і т.д. Екструдування включає кілька процесів: температурна обробка під тиском до 40 атмосфер, механохімічне деформування і «вибух» продукту при виході гранул з матриці прес екструдера.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 182-183-
dc.subjectекструдовані кормиuk
dc.subjectтискuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjectгранулюванняuk
dc.titleВиробництво кормів методом екструдування, поєднаного з гранулюваннямuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf346.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.