Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15845
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Червоткіна, Олександра Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Червоткина, Александра Александровна | - |
dc.contributor.author | Chervotkina, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Boiko, Valentyn | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-14T11:54:56Z | - |
dc.date.available | 2021-12-14T11:54:56Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15845 | - |
dc.description.abstract | Екструдовані корми, мають ряд переваг в порівнянні з традиційною, подрібненою кормосумішу, що застосовується для годівлі с/г тварин, птиці і т.д. Екструдування включає кілька процесів: температурна обробка під тиском до 40 атмосфер, механохімічне деформування і «вибух» продукту при виході гранул з матриці прес екструдера. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 182-183 | - |
dc.subject | екструдовані корми | uk |
dc.subject | тиск | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | гранулювання | uk |
dc.title | Виробництво кормів методом екструдування, поєднаного з гранулюванням | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.