Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15829
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.contributor.author | Пупинін, Андрій Андрійович | - |
dc.contributor.author | Пупынин, Андрей Андреевич | - |
dc.contributor.author | Pupynin, Andrii | - |
dc.contributor.author | Тішин, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-14T07:31:36Z | - |
dc.date.available | 2021-12-14T07:31:36Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15829 | - |
dc.description.abstract | Виробництво зерна та його переробка з найдавніших часів займають важливе місце у житті людей. Зерно – природне джерело крохмалю, білка, вітамінів та інших біологічно цінних речовин, які відіграють незамінну роль у харчуванні людини. Із зерном та продуктами його переробки пов'язане поняття продовольчої безпеки країни. Тому стабільний розвиток підприємств борошномельної галузі вкрай важливий для держави. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 161-163 | - |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | зерно-переробка | uk |
dc.subject | міні-млини | uk |
dc.subject | вітамінізація борошна | uk |
dc.title | Обгрунтування модернізації млина двосортового помелу з впровадженням вітамінізації борошна | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.