Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15829
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.contributor.authorПупинін, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorПупынин, Андрей Андреевич-
dc.contributor.authorPupynin, Andrii-
dc.contributor.authorТішин, В. С.-
dc.date.accessioned2021-12-14T07:31:36Z-
dc.date.available2021-12-14T07:31:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15829-
dc.description.abstractВиробництво зерна та його переробка з найдавніших часів займають важливе місце у житті людей. Зерно – природне джерело крохмалю, білка, вітамінів та інших біологічно цінних речовин, які відіграють незамінну роль у харчуванні людини. Із зерном та продуктами його переробки пов'язане поняття продовольчої безпеки країни. Тому стабільний розвиток підприємств борошномельної галузі вкрай важливий для держави.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 161-163-
dc.subjectзерноuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectзерно-переробкаuk
dc.subjectміні-млиниuk
dc.subjectвітамінізація борошнаuk
dc.titleОбгрунтування модернізації млина двосортового помелу з впровадженням вітамінізації борошнаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf394.96 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.