Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15827
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТарасенко, Віра Григорівна-
dc.contributor.authorТарасенко, Вера Григорьевна-
dc.contributor.authorTarasenko, Vira-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.date.accessioned2021-12-14T07:25:50Z-
dc.date.available2021-12-14T07:25:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15827-
dc.description.abstractКалина звичайна (Viburnum opulus) – поширена рослина, яка зростає в основному в північній півкулі у зонах з помірним кліматом, поширена майже по всій території Україні. Калина відрізняється морозостійкістю, легко переносить засуху, добре пристосовується до будь-яких умов навколишнього природного середовища. Ягоди калини корисні та застосовуються в народній медицині. Цілющими вважаються не тільки плоди, а й листя, кора, квіти та насіння.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 155-156-
dc.subjectнатуральні харчові продуктиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectягодиuk
dc.subjectлікувальні властивості калиниuk
dc.titleВикористання ягід калини в оздоровчому харчуванніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29.pdf292.38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.