Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15780
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorЛебідь, М. Р.-
dc.date.accessioned2021-12-10T12:10:20Z-
dc.date.available2021-12-10T12:10:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15780-
dc.description.abstractУ молочній промисловості для приготування продуктів однорідної консистенції широко використовується процес гомогенізації. Гомогенізоване молоко має безліч переваги такі, як полегшення засвоюваності молочного жиру, поліпшення смакових та сенсорних властивостей, рівномірний розподіл молочного жиру та пов’язаних із ним вітамінів, підвищення стійкості під час транспортування і зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 90-93-
dc.subjectгомогенізатори клапанного типуuk
dc.subjectенерговитратиuk
dc.subjectтискuk
dc.subjectклапанuk
dc.titleПідвищення ефективності клапанної головки гомогенізатора за рахунок використання зустрічних струменівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf594.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.