Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15775
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паляничка, Надія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Паляничка, Надежда Александровна | - |
dc.contributor.author | Palianychka, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T09:39:54Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T09:39:54Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15775 | - |
dc.description.abstract | Молоко – це біологічна рідина, до складу якої входять вода, білки, жири, молочний цукор, фосфатиди, стерини, солі органічних кислот, мінеральні речовини, мікроелементи, вітаміни та інші. Молоко є неоднорідною рідиною, полідисперсною системою, окремі компоненти якої перебувають на різних ступенях дроблення. Дисперсна система утворюється з двох основних частин: води і плазми, яка перебуває в безперервній фазі, що називається дисперсним середовищем, а компоненти молока, які в ній містяться, - дисперсною фазою. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 69-70 | - |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | жирові кульки | uk |
dc.subject | зберігання молока | uk |
dc.subject | виробництва молочної продукції | uk |
dc.title | Фізико-хімічні властивості молока та гомогенізація | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.