Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15764
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальов, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Ковалев, Александр Александрович | - |
dc.contributor.author | Kovalov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyrylo | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T07:05:01Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T07:05:01Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15764 | - |
dc.description.abstract | З метою забезпечення ефективного подрібнення жирових кульок в струминно–щілинному гомогенізаторі молока, що досягається за рахунок встановлення раціональних гідродинамічних, конструктивних та технологічних параметрів, доцільно розглянути можливий вплив на процеси руйнування жирових кульок граничного шару. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 48-51 | - |
dc.subject | струминно–щілинний гомогенізатор | uk |
dc.subject | граничний шар | uk |
dc.subject | диспергування | uk |
dc.subject | жирові кульки | uk |
dc.title | Процеси, які відбуваються в зоні граничного шару струминно – щілинного гомогенізатора молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.