Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15750
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петриченко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Petrychenko, Serhii | - |
dc.contributor.author | Вилущак, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T09:51:07Z | - |
dc.date.available | 2021-12-09T09:51:07Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15750 | - |
dc.description.abstract | Перемішування – це з’єднання об’ємів різноманітних речовин з метою отримання однорідної суміші, наприклад розчинів, емульсій, суспензій і т. д. Перемішування широко розповсюджене в харчовій, переробній, хімічній, фармацевтичній, а також у повсякденному житті і інших галузях. Процес може протікати як у спеціальних апаратах з мішалками, які призначені саме для цієї цілі, так і в насосі, що перекачує, або у трубопроводі, через який проходить рідина. Процес перемішування може проходити самовільно, наприклад у результаті дифузії компонентів системи, або примусово в результаті підведення механічної енергії ззовні, наприклад за допомогою мішалок, або створенням неоднорідності потоку. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 44-45 | - |
dc.subject | статичне перемішування | uk |
dc.subject | статичний змішувач "рідина-рідина" | uk |
dc.subject | статичний змішувач "газ-рідина" | uk |
dc.title | Огляд конструкцій статичних змішувачів | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.