Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15750
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетриченко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorПетриченко, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorPetrychenko, Serhii-
dc.contributor.authorВилущак, І. С.-
dc.date.accessioned2021-12-09T09:51:07Z-
dc.date.available2021-12-09T09:51:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15750-
dc.description.abstractПеремішування – це з’єднання об’ємів різноманітних речовин з метою отримання однорідної суміші, наприклад розчинів, емульсій, суспензій і т. д. Перемішування широко розповсюджене в харчовій, переробній, хімічній, фармацевтичній, а також у повсякденному житті і інших галузях. Процес може протікати як у спеціальних апаратах з мішалками, які призначені саме для цієї цілі, так і в насосі, що перекачує, або у трубопроводі, через який проходить рідина. Процес перемішування може проходити самовільно, наприклад у результаті дифузії компонентів системи, або примусово в результаті підведення механічної енергії ззовні, наприклад за допомогою мішалок, або створенням неоднорідності потоку.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНовації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 44-45-
dc.subjectстатичне перемішуванняuk
dc.subjectстатичний змішувач "рідина-рідина"uk
dc.subjectстатичний змішувач "газ-рідина"uk
dc.titleОгляд конструкцій статичних змішувачівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf345.57 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.