Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15746
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петриченко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Петриченко, Сергей Владимирович | - |
dc.contributor.author | Petrychenko, Serhii | - |
dc.contributor.author | Тішин, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-09T09:14:22Z | - |
dc.date.available | 2021-12-09T09:14:22Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15746 | - |
dc.description.abstract | Можливість прогнозування результатів термообробки м'ясної сировини є головним фактором управління технологічним процесом та основою для розуміння завершеності процесу термообробки загалом. Якісний аналіз показує, що завершеність цього процесу безпосередньо пов'язана з гідролізом та денатурацією білка на рівні клітинних та білкових структур тваринної тканини. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв: друга міжнародна науково-практична інтернет-конференція (м. Мелітополь, 23 листопада 2021 р.);С. 36-37 | - |
dc.subject | м'ясні продукти | uk |
dc.subject | термообробка | uk |
dc.subject | капілярно-пористі клітинні структури | uk |
dc.subject | біотехнологічні процеси | uk |
dc.title | Термообробка м’ясної сировини як об’єкт моделювання | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.