Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15670
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.date.accessioned2021-12-01T13:39:50Z-
dc.date.available2021-12-01T13:39:50Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15670-
dc.description.abstractОбґрунтовано метод заморожування плодово-овочевої продукції під тиском. Наведено спосіб визначення гідростатичного тиску в плодах.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВісник Дніпропетровського державного аграрного університету;Вип. № 2-09 (С.75–78)-
dc.subjectтермін придатності продуктівuk
dc.subjectхолодильна обробкаuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectгідростатичний тискuk
dc.subjectзбереження плодівuk
dc.subjectрежим зберіганняuk
dc.titleРозвиток наукових основ зберігання плодово-овочевої продукції у замороженому станіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.