Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1566
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesiauk
dc.date.accessioned2017-05-17T13:39:31Z-
dc.date.available2017-05-17T13:39:31Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1566-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.relation.ispartofseriesВісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут": зб. наук праць;№ 14(1123)-
dc.subjectогіркиuk
dc.subjectкабачкиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.titleПружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачківuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1328.pdf340.34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.