Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15661
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.contributor.authorЛевченко, Л. В.-
dc.date.accessioned2021-11-30T10:21:48Z-
dc.date.available2021-11-30T10:21:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15661-
dc.description.abstractОднією з суттєвих проблем харчової промисловості, зокрема молочної її галузі є високі енерговитрати на виробництво продукції. Крім операцій теплової обробки найвищими енерговитратами при виробництві молока є гомогенізація. Одним з шляхів вирішення даної проблеми є розробка пульсаційних гомогенізаторів, яка поєднують високу ступінь диспергування молочного жиру зі зниженими до 2-3 разів енерговитратами у порівнянні з клапанними машинами.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні методики, інновації та досвід практичного застосування у сфері технічних наук: Міжнародна науково-практична конференція (Люблін, Республіка Польща, 27–28 грудня 2017 р.);С. 176-179-
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectгомогенізаторuk
dc.subjectформулиuk
dc.subjectкульки молокаuk
dc.subjectметодика розрахункуuk
dc.titleМетодика розрахунку потужності пульсаційного гомогенізатора молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Samoichuk (2).pdf120.48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.