Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15660
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiia-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentyna-
dc.date.accessioned2021-11-30T10:10:39Z-
dc.date.available2021-11-30T10:10:39Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15660-
dc.description.abstractВ сучасних технологічних схемах виробництва молочної продукції, зважаючи на високі енерговитрати найбільш розповсюджених - клапанних машин, існує тенденція до зниження енерговитрат при проведенні процесу гомогенізації. Один з перспективних шляхів підвищення енергоефективності гомогенізації є дослідження та розробка різновиду роторно-пульсаційного апарата-пульсаційного апарату з вібруючим ротором (ПА з ВР), який с об'єктом проведених досліджень.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesФундаментальні та прикладні дослідження у сучасній науці: IV наукова конференція (Харків, 30 жовтня 2016 р.);С. 86-87-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectемульсіїuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.titleГомогенізація жирової фази молока в пульсаційному апараті з ротором, що вібруєuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.