Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15606
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рослякова, Ю. Г. | - |
dc.contributor.author | Олексієнко, Вадим Олександрович | - |
dc.contributor.author | Алексеенко, Вадим Александрович | - |
dc.contributor.author | Oleksiienko, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-17T07:26:49Z | - |
dc.date.available | 2021-11-17T07:26:49Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15606 | - |
dc.description.abstract | Молоко серед інших продуктів харчування займає одне з провідних місць. Наявність у ньому легкозасвоюваних органічних речовин (білків, жирів, вуглеводів), а також мінеральних елементів, необхідних молодому організму, робить його незамінним харчовим продуктом. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв;C. 28-30 | - |
dc.subject | молоко | uk |
dc.subject | сухе молоко | uk |
dc.subject | вальцьові сушарки | uk |
dc.subject | распилові сушарки | uk |
dc.subject | камерні сушарки | uk |
dc.subject | барабанні сушарки | uk |
dc.subject | стрічкові сушарки | uk |
dc.title | Обгрунтування технологічного процесу та способи виробництва сухого молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2 Сборник_2014 (2) (1).1.pdf | 93.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.