Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРослякова, Ю. Г.-
dc.contributor.authorОлексієнко, Вадим Олександрович-
dc.contributor.authorАлексеенко, Вадим Александрович-
dc.contributor.authorOleksiienko, Vadym-
dc.date.accessioned2021-11-17T07:26:49Z-
dc.date.available2021-11-17T07:26:49Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15606-
dc.description.abstractМолоко серед інших продуктів харчування займає одне з провідних місць. Наявність у ньому легкозасвоюваних органічних речовин (білків, жирів, вуглеводів), а також мінеральних елементів, необхідних молодому організму, робить його незамінним харчовим продуктом.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesНауково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв;C. 28-30-
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectсухе молокоuk
dc.subjectвальцьові сушаркиuk
dc.subjectраспилові сушаркиuk
dc.subjectкамерні сушаркиuk
dc.subjectбарабанні сушаркиuk
dc.subjectстрічкові сушаркиuk
dc.titleОбгрунтування технологічного процесу та способи виробництва сухого молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2 Сборник_2014 (2) (1).1.pdf93.71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.