Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorСтепаненко, Дмитро Сергійовичuk
dc.contributor.authorСтепаненко, Дмитрий Сергеевичuk
dc.contributor.authorStepanenko, Dmitrouk
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимировичuk
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимировичuk
dc.contributor.authorKiurchev, Serhiiuk
dc.date.accessioned2017-05-17T11:41:25Z-
dc.date.available2017-05-17T11:41:25Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1559-
dc.description.abstractВстановлено, що основним показником хімічного складу, який має домінуючий вплив на інтенсивність втрат маси плодів сливи, є вміст сухих речовин. Серед досліджених погодних чинників найбільш істотний вплив має сума активних температур останнього місяця формування плодів. За допомогою регресійного аналізу були розроблені математичні моделі для завчасного прогнозування втрат маси.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУкраинская государственная академия железнодорожного транспортаuk
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;№ 1/10(79)-
dc.subjectсливаuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectвтрата масиuk
dc.subjectпогодні умовиuk
dc.titleДослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберіганняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1483.pdf270.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.