Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15348
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorАгєєва, Ірина Вікторівна-
dc.contributor.advisorАгеева, Ирина Викторовна-
dc.contributor.advisorAhieieva, Iryna-
dc.contributor.authorГанчева, А. І.-
dc.date.accessioned2021-10-05T06:50:16Z-
dc.date.available2021-10-05T06:50:16Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15348-
dc.description.abstractГотельно-ресторанні господарства в силу своєї приналежності до сфери послуг має ряд особливостей, який поширюються і на систему управління. Ці особливості пов'язані з необхідністю прямого контакту з клієнтом, із задоволенням індивідуальних потреб кожного споживача послуг. Тому вкрай важливо на підприємстві готельного бізнесу грамотно підібрати сукупність стилів управління, яка б забезпечила найбільш ефективну діяльність підприємства.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів. За підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет економіки та бізнесу (Мелітополь, 9-18 листопада 2020 р.);С. 208-
dc.subjectстиль керівництваuk
dc.subjectметод керівництваuk
dc.subjectменеджерuk
dc.subjectперсоналuk
dc.titleСтилі керівництва на підприємствах готельно-ресторанного господарстваuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.