Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15348
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Агєєва, Ірина Вікторівна | - |
dc.contributor.advisor | Агеева, Ирина Викторовна | - |
dc.contributor.advisor | Ahieieva, Iryna | - |
dc.contributor.author | Ганчева, А. І. | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-05T06:50:16Z | - |
dc.date.available | 2021-10-05T06:50:16Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15348 | - |
dc.description.abstract | Готельно-ресторанні господарства в силу своєї приналежності до сфери послуг має ряд особливостей, який поширюються і на систему управління. Ці особливості пов'язані з необхідністю прямого контакту з клієнтом, із задоволенням індивідуальних потреб кожного споживача послуг. Тому вкрай важливо на підприємстві готельного бізнесу грамотно підібрати сукупність стилів управління, яка б забезпечила найбільш ефективну діяльність підприємства. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів. За підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет економіки та бізнесу (Мелітополь, 9-18 листопада 2020 р.);С. 208 | - |
dc.subject | стиль керівництва | uk |
dc.subject | метод керівництва | uk |
dc.subject | менеджер | uk |
dc.subject | персонал | uk |
dc.title | Стилі керівництва на підприємствах готельно-ресторанного господарства | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ганчева А.І. Стилі керівництва на підприємствах готельно-ресторанного.pdf | 447.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.