Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1520
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Мaryna | uk |
dc.date.accessioned | 2017-05-13T11:30:33Z | - |
dc.date.available | 2017-05-13T11:30:33Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1520 | - |
dc.description.abstract | UK: Pоботу присвячено дослідженню впливу погодних чинників на процес накопичення сухих речовин плодами сливи. Встановлено, що основним погодним чинником, який має найбільш істотний вплив на величину масової частки сухих речовин у плодах сливи в умовах південно-степової підзони України є середня температура повітря останнього місяця формування плодів. EN: Abstract - The paper investigates the influence of weather factors on the accumulation of dry matter plum fruit. The average air temperature of the last month of the fruit formation is found as the major weather factor that have the most significant effect on the magnitude of the mass fraction of solids in fruits plums in a southern steppe zone of Ukraine. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 15, т. 1 (С. 103-111) | - |
dc.subject | плоди сливи | uk |
dc.subject | сухі речовини | uk |
dc.subject | прогнозування | uk |
dc.title | Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах сливи залежно від погодних чинників | uk |
dc.title.alternative | Рrediction of the dry matter content in the fruit of plum, depending on weather factors | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.