Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1520
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Мarynauk
dc.date.accessioned2017-05-13T11:30:33Z-
dc.date.available2017-05-13T11:30:33Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1520-
dc.description.abstractUK: Pоботу присвячено дослідженню впливу погодних чинників на процес накопичення сухих речовин плодами сливи. Встановлено, що основним погодним чинником, який має найбільш істотний вплив на величину масової частки сухих речовин у плодах сливи в умовах південно-степової підзони України є середня температура повітря останнього місяця формування плодів. EN: Abstract - The paper investigates the influence of weather factors on the accumulation of dry matter plum fruit. The average air temperature of the last month of the fruit formation is found as the major weather factor that have the most significant effect on the magnitude of the mass fraction of solids in fruits plums in a southern steppe zone of Ukraine.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesНауковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету : електрон. наукове фах. видання;Вип. 15, т. 1 (С. 103-111)-
dc.subjectплоди сливиuk
dc.subjectсухі речовиниuk
dc.subjectпрогнозуванняuk
dc.titleПрогнозування вмісту сухих речовин у плодах сливи залежно від погодних чинниківuk
dc.title.alternativeРrediction of the dry matter content in the fruit of plum, depending on weather factorsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1299.pdf393.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.