Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15157
Title: The consequences of using GMO and the effect of transgenes on living organisms
Authors: Denysova, O.
Scientific director: Shcherbyna, Valentyna
Щербина, Валентина Вікторівна
Щербина, Валентина Викторовна
Karaieva, Tetiana
Караєва, Тетяна В'ячеславівна
Караева, Татьяна Вячеславовна
Keywords: ГМО;GMO;effect of GMO products;foods containing transgenes
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Перші кроки до науки: матеріали IV Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2017 року (Мелітополь, квітень 2018 р.);C. 74-75
Abstract: UK: У статті розглянуто вплив продуктів ГМО на живі організми та на характеристики харчових продуктів, що містять трансгени. Деякі ГМО можуть відігравати позитивну роль у забезпеченні сталого сільського господарства, лісового господарства, аквакультури, біоремедіації та управління навколишнім середовищем як у розвинутих країнах, так і в країнах, що розвиваються. Проте, навмисні або ненавмисні викиди ГМО в навколишнє середовище можуть мати негативні наслідки для довкілля за певних обставин. EN: This article deals with the effect of GMO products on living organisms and on the characteristics of foods containing transgenes. Some GEOs could play a positive role in ensuring sustainable agriculture, forestry, aquaculture, bioremediation and environmental management, both in developed and developing countries, and developing countries. However, deliberate or unintentional releases of GEOs into the environment may have negative environmental consequences under certain circumstances.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/15157
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Denysova O. fss-2018 распознано.1.pdf37.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.