Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 331-335 of 335 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Удосконалення технології хлібо-булочних виробів з використанням їстівних грибів та продуктів їхньої переробкиБандура, Ірина Іванівна; Сокот, Олександр Євгенович; Bandura, Iryna; Sokot, O.
2021Стан та перспективи розвитку готельно–ресторанного бізнесу в УкраїніКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2022Технологія та властивості напівфабрикату низьколактозного на основі молочної сироватки підсирноїГніцевич, Вікторія; Gnitsevych, Victoriya; Гончар, Юлія Миколаївна; Honchar, Yuliia
Nov-2023Фенольні сполуки вівса посівного як засіб підвищення адаптаційного потенціалу гусей в онтогенезі.Данченко, Олена Олександрівна; Danchenko, O.; Майборода, Данііл Олександрович; Maiboroda, D.; Данченко, Микола Миколайович; Danchenko, M.; Ангеловська, Алла Олександрівна; Angelovska, A.
2024Enhancing the quality and technological properties of goose meat during low-temperature storage through the action of biologically active substances from oats and alfalfa .Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Gryshchenko, V.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович