Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Advisor
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ISSN:
2524-0714
ElarTSATU
Search
Search:
All of DSpace
Факультет Агротехнологій та екології
кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-2 of 2 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання огірків
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Priss, Оlesia
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Danchenko, Olena
;
Євлаш, В. В.
;
Eвлаш, В. В.
;
Evlash, V.
;
Жукова, Валентина Федорівна
;
Жукова, Валентина Федоровна
;
Zhukova, Valentina
;
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
;
Верхоланцева, Валентина Александровна
;
Verkholantseva, Valentyna
;
Степаненко, Дмитро Сергійович
;
Степаненко, Дмитрий Сергеевич
;
Stepanenko, Dmitro
2017
Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage
Serdyuk, Maryna
;
Сердюк, Марина Єгорівна
;
Сердюк, Марина Егоровна
;
Velichko, I.
;
Priss, Olesia
;
Прісс, Олеся Петрівна
;
Присс, Олеся Петровна
;
Danchenko, Olena
;
Данченко, Олена Олександрівна
;
Данченко, Елена Александровна
;
Kiurcheva, Liudmyla
;
Кюрчева, Людмила Николаевна
;
Кюрчева, Людмила Миколаївна
;
Bayberova, Svitlana
;
Байбєрова, Світлана Сергіївна
;
Байберова, Светлана Сергеевна
Discover
Author
2
Данченко, Елена Александровна
2
Присс, Олеся Петровна
1
Bayberova, Svitlana
1
Evlash, V.
1
Eвлаш, В. В.
1
Kiurcheva, Liudmyla
1
Priss, Olesia
1
Priss, Оlesia
1
Serdyuk, Maryna
1
Stepanenko, Dmitro
.
next >
Subject
1
тепловая обработка
1
утилизация активных форм кислорода
1
утилізація активних форм кисню
1
хранение огурцов
1
щодобові втрати при зберіганні
.
< previous