Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорохов, Іван Валерійович-
dc.contributor.authorБорохов, Иван Валерьевич-
dc.contributor.authorBorokhov, Ivan-
dc.contributor.authorРепешко, В. С.-
dc.date.accessioned2021-07-01T05:40:36Z-
dc.date.available2021-07-01T05:40:36Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14865-
dc.description.abstractОсобливістю цього методу є те, що управляти технологічним процесом можна виходячи з двох критеріїв: мінімізації енерговитрат або мінімізації часу сушіння. При цьому для оптимальної мінімізації енерговитрат із застосуванням НВЧ в рециркуляционному сушінні зерна необхідно щоб початкова вологість сировини, що надходить не перевищувала 17,7%, а коефіцієнт рециркуляції знаходився в межах від 1,5 до 2,7. Для оптимізації по параметру швидкості сушіння необхідно дотримуватися наступних критеріїв: дельта вологості в зерновій масі не повинна перевищувати 8%, а коефіцієнт рециркуляції бути в діапазоні від 1,3 до 2,7. При дотриманні вищевказаних вимог досягається збільшення енергоефективності на 14% або збільшення швидкості сушки зерна на 30%.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні проблеми інноваційного розвитку електричної інженерії: матеріали IІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (Мелітополь, 05-25 квітня 2021 р.);С. 60-62-
dc.subjectзерноuk
dc.subjectзбереження вирощеного врожаюuk
dc.subjectсушкаuk
dc.subjectсушіння зернаuk
dc.subjectрециркуляційна просушкаuk
dc.titleІнтенсифікація процесу сушки зерна шляхом застосування НВЧ випромініванняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борохов1.pdf1.39 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.