Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14676
Назва: | Методи визначення виробничої собівартості сільськогосподарської продукції |
Автори: | Хома, А. Р. Голуб, Наталя Олександрівна Голуб, Наталья Александровна Holub, Natalia |
Ключові слова: | собівартість продукції;збут продукції;визначення складу витрат;прибуток;витрати підприємства |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | НУБіП України |
Серія/номер: | Теорія і практика облікового, аналітичного та правового забезпечення управління підприємствами аграрного сектору в умовах сучасних викликів: збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 70-річчю економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (Київ, 15 квітня 2021 р.).;С. 58-61 |
Короткий огляд (реферат): | Собівартість продукції — це грошова форма витрат на підготовку виробництва, виготовлення та збут продукції. Відображаючи рівень витрат на виробництво, собівартість комплексно характеризує ступінь використання всіх ресурсів підприємства, а отже, і рівень техніки, технології та організації виробництва. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14676 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Фінансів, обліку та оподаткування 11 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
9.pdf | 538.72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.