Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14638
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorНryhorenko, Olena-
dc.date.accessioned2021-06-11T11:10:12Z-
dc.date.available2021-06-11T11:10:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14638-
dc.description.abstractUK: У статті обґрунтовано необхідність створення умов для найповнішого освоєння студентською молоддю багатогранного потенціалу світової науки. З цією метою вже на другому курсі студенти спеціальностей «Готельно ресторанна справа» та «Харчові технології» вивчають дисципліну «Науково-дослідна робота студентів» з використанням інноваційних технологій. Отримані знання застосовуються при виконанні практичних завдань із спеціальних дисциплін та на наукових конференціях, що підвищує ступінь підготовленості майбутніх спеціалістів, сприяє розвитку практичного творчого світогляду, ораторських здібностей, комунікативних, інформаційних та самоосвітніх компетентностей. EN: The article substantiates the need to create the fullest development conditions of the world science multifaceted potential for the student youth. To this end, already in the second year students of the specialties «Hotel and Restaurant Business» and «Food Technologies» study the discipline «Research work of students» using innovative technologies. The acquired knowledge is used in performing practical tasks on special disciplines and at scientific conferences, which increases the level of future professionals training, promotes the practical creative worldview development, public speaking skills, communication, information and self-educational competencies.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток сучасної науки та освіти: реалії, проблеми якості, інновації: матер. ІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (Мелітополь, 25-27 травня 2021 р.);С. 315-319-
dc.subjectнауково дослідна роботаuk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectтворчій світоглядuk
dc.subjectкомунікативні компетентностіuk
dc.subjectінформаційні компетентностіuk
dc.subjectсамоосвітні компетентностіuk
dc.subjectresearch workuk
dc.subjectinnovative technologiesuk
dc.subjectcreative worldviewuk
dc.subjectcommunicative competenciesuk
dc.subjectinformational competenciesuk
dc.subjectself-educational competenciesuk
dc.titleІнноваційні технології у викладанні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» для спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології»uk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Григоренко 315-319.pdf869.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.