Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14610
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСосницька, Наталя Леонідівна-
dc.contributor.authorСосницкая, Наталья Леонидовна-
dc.contributor.authorSosnytska, Natalia-
dc.contributor.authorСолошич, І. О.-
dc.contributor.authorМорозов, Микола Вікторович-
dc.contributor.authorМорозов, Николай Викторович-
dc.contributor.authorMorozov, Mykola-
dc.contributor.authorДьоміна, Наталя Анатоліївна-
dc.contributor.authorДемина, Наталья Анатольевна-
dc.contributor.authorDomina, Natalia-
dc.contributor.authorНазарова, Ольга Петрівна-
dc.contributor.authorНазарова, Ольга Петровна-
dc.contributor.authorNazarova, Olha-
dc.contributor.authorРожкова, Олена Павлівна-
dc.contributor.authorРожкова, Елена Павловна-
dc.contributor.authorRozhkova, Olena-
dc.date.accessioned2021-06-11T06:38:03Z-
dc.date.available2021-06-11T06:38:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14610-
dc.description.abstractUK: Розглянуто результати дослідження окисно-відновного потенціалу від температури та умов іонізації води. Наведено значення ОВП (редокс-потенціалу) для різних значень рН. Представлено напрямки застосування водних аерозолів для збереження плодово-ягідної продукції. EN: The results of research of оxidation-reduction potential from temperature and conditions of water ionization are considered. The values of ORP (redox potential) for different pH values are given. The directions of application of water aerosols for preservation of fruit and berry products are presented.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesРозвиток сучасної науки та освіти: реалії, проблеми якості, інновації: матер. ІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (Мелітополь, 25-27 травня 2021 р.);С. 28-33-
dc.subjectіонізація водиuk
dc.subjectокисно-відновний потенціал водиuk
dc.subjectзбереження плодово-ягідної продукціїuk
dc.subjectionization of wateruk
dc.subjectoxidation-reduction potentialuk
dc.subjectpreservе of fruit and berry productsuk
dc.titleІонізація та вимірювання окисно-відновного потенціалу водиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Вища математика та фізика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сосницька 28-33.pdf988.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.