Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14493
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentyna-
dc.contributor.authorЗахарченко, М. А.-
dc.date.accessioned2021-06-08T11:03:14Z-
dc.date.available2021-06-08T11:03:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14493-
dc.description.abstractТомат є надзвичайно цінною сільськогосподарською культурою і важливим джерелом вітамінів, амінокислот, макро- і мікроелементів, вуглеводів, ферментів, поліфенолів, каротиноїдів, фітогормонів, фітонцидів і інших біологічно активних речовин. Задача тривалого зберігання томатів - досить складна, на лежкість плодів впливає багато чинників. Високоефективним способом підвищення лежкості плодів томата є селекційно-генетичне вдосконалення за рахунок схрещування окремих сортів з мутантами rin, nor, alc та ін. сорти мають високу лежкоздатність.uk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 158-160-
dc.subjectплоди томатаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectсортуванняuk
dc.subjectсмакові якостіuk
dc.titleТоварна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробкиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1_.pdf105.8 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.