Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14493
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Захарченко, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-08T11:03:14Z | - |
dc.date.available | 2021-06-08T11:03:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/14493 | - |
dc.description.abstract | Томат є надзвичайно цінною сільськогосподарською культурою і важливим джерелом вітамінів, амінокислот, макро- і мікроелементів, вуглеводів, ферментів, поліфенолів, каротиноїдів, фітогормонів, фітонцидів і інших біологічно активних речовин. Задача тривалого зберігання томатів - досить складна, на лежкість плодів впливає багато чинників. Високоефективним способом підвищення лежкості плодів томата є селекційно-генетичне вдосконалення за рахунок схрещування окремих сортів з мутантами rin, nor, alc та ін. сорти мають високу лежкоздатність. | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 18 листопада 2020 р.);С. 158-160 | - |
dc.subject | плоди томата | uk |
dc.subject | антиоксиданти | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | сортування | uk |
dc.subject | смакові якості | uk |
dc.title | Товарна якість плодів томата з генами уповільненого достигання при зберіганні за антиоксидантної обробки | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.